Header-Pic

Wekelijks het laatste nieuws

nieuwsbrief 150x100pxWekelijks ontvangen leden van CarrosserieNL een digitale nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws op het vakgebied, over wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuws over truck fabrikanten, subsidies, etc. Iedere vrijdag is er een aparte P&O nieuwsbrief. 

 

 

Tevens worden in de nieuwsbrief aan het begin van iedere maand de voertuigregistraties gestuurd aan de leden. Dit zijn actuele gegevens over registraties van nieuwe voertuigen.  De gegevens kunnen bekeken worden per merk en uitvoering voor Nederland, BelgiĆ«, Duitsland en Frankrijk. Leden zien de trends in de markt, bijv. stijgt of daalt het aantal afgeleverde kippers. Er zijn gegevens over lichte en zware bedrijfswagens, opleggers en lichte en zware aanhangwagens.

 

Een wekelijks vast onderdeel in de nieuwsbrief zijn de aanbestedingen en gunningen in Nederland en BelgiĆ«. Ook wordt u op de hoogte gehouden van relevante vakbeurzen en evenementen.

 

Met het lezen van de nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de branche.

 

Iedere vrijdag verschijnt de P&O nieuwsbrief met het laatste nieuws op gebied van arbeidswetgeving, pensioenen, CAO, etc.

 

Hieronder vindt u een voorbeeld van de nieuwsbrief:

Nieuwsbrief week 49