Header-Pic

Studiereizen

studiereizen 150x100pxAltijd nuttig en interessant: bij een ander bedrijf kijken hoe producten worden gefabriceerd. Jaarlijks organiseert CarrosserieNL een studiereis naar het buitenland met een bezoek aan meerdere bedrijven.

 

 

Vorig jaar, in 2014, ging de studiereis naar Turkije, naar de regio Izmir. Er werden carrosseriebouwers bezocht en toeleveranciers, de leden kregen een rondleiding bij diverse bedrijven. De volgende bedrijven werden bezocht, HLM in Izmir (www.hlm-int.com), Fibrosan in Izmir (www.fibrosan.com.tr), Krone in Tire (www.krone-trailer.com), en OKT Aydin (www.okt-trailer.com). Tevens werd er een (facultatief) cultureel deel naar Efeze georganiseerd tijdens de reis.

 

In 2013 werd er een studiereis naar ItaliĆ« georganiseerd. Ook daar kregen de leden interessante rondleidingen bij diverse bedrijven, zo werden de Lamborghini fabriek en het Ferrari museum bezocht.

 

De studiereizen worden door de leden als zeer interessant ervaren en er worden regelmatig nuttige contacten gelegd. Tevens is het leuk om tijdens de reis contact te hebben met collega ondernemers uit dezelfde branche.