Header-Pic

Inkoopvoordeel

CarrosserieNL heeft een samenwerking met inkooporganisatie INKOPER MKB. Doelstelling van deze samenwerking is om de bij CarrosserieNL aangesloten carrosserie- en trailerbouw bedrijven te helpen hun rendement te verbeteren door middel van betere inkoopcondities.

INKOPER MKB werkt volgens het BOB principe: Besparen – Ontzorgen - Bewaken. De inkooporganisatie bespaart het carrosseriebouw bedrijf geld met collectieve contracten, ontzorgt in het overstapproces naar nieuwe leveranciers en bewaakt de contracten vervolgens. De samenwerking tussen INKOPER MKB en CarrosserieNL start met de productgroepen energie, afval, telefonie en onderhoud van hefbruggen/hefkolommen, werkplaatsapparatuur, overheaddeuren en brandblussystemen. De besparing die INKOPER MKB op deze productgroepen voor de gemiddelde onderneming realiseert bedraagt doorgaans tussen 10 en 25%.

INKOPER MKB vergelijkt dagelijks gerenommeerde leveranciers van verschillende producten en diensten en kan dit uitzoekwerk daarom veel beter doen als zij zelf. Zowel bedrijven in de carrosseriebouw branche als hun toeleveranciers kunnen voor meer informatie terecht op de website van inkoper: www.inkopermkb.nl 

Hier vinden zij naast de verschillende productgroepen waarin INKOPER MKB actief is, informatie over de aanvullende diensten en de werkwijze van INKOPER MKB.

Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen, via E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Erik Karhof M: 06- 535 444 39.